ZaapTV Greek - Fler än 40 grekiska TV-kanaler

 

Äntligen i Sverige! Med ZaapTV Greek får du tillgång till fler än 40 grekiska TV-kanaler till din TV via din internetuppkoppling. Inga månadskostnader tillkommer och du behöver ingen ytterligare utrustning som exempelvis en parabol eller dator. Med inbyggd WiFi slipper du använda nätverkskabel eller extra WiFi-dongel, koppla bara upp den enkelt och trådlöst och ta del av alla TV-kanaler, YouTube och andra appar.
Från företaget bakom prisvinnande ZaapTV.

• TV via Internet
• Inga abonnemangskostnader
• Inbyggd WiFi-anslutning samt en 10/100 LAN-ingång för nätverkskabel
• 1 st HDMI (C-kontakt, kabel medföljer)
• 1 st USB-port (Typ A)
• Enkel att installera och komma igång med
• Mått (B x D x H): 128 x 127 x 26 mm

Stort utbud av TV-kanaler
Du får tillgång till kanaler från Grekland, både live och med time shift för att se programmen 2, 7, 10 och 12 timmar tillbaks i tiden. Du får dessutom tillgång till populära webbportaler som tex YouTube. Alla kanaler är Free to Air med sändning från satelliterna Hotbird 6/8/9, Atlatic Bird 4A, Nilesat 101/102/201 och BAdr 4/5/6 och från live webb-tv kanaler.

Enkel att komma igång med
Det tar endast några minuter att ansluta ZaapTV Greek mottagaren till din TV. Mottagaren har en HDMI-anslutning, en USB-port samt en LAN-ingång. Det enda kravet för att kunna använda ZaapTV Greek är att du har en internetanslutning med 1 Mbit eller högre hastighet samt en TV med hdmi eller komposit eller S-videoingång.

Medföljer
Boxen levereras med HDMI-kabel, fjärkontroll, audio/videokabel, 10/100 Ethernet-kabel och 110/220 och snabbstartsguide.

Anslutningar:
mini-HDMI (C-kontakt), RCA analog A/V, SPDIF (digitalt ljud), 1 st USB-port

Alla ZaapTV produkter har 1 års garanti på hårdvara.